Την Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022 στο αμφιθέατρο του σχολείου μας παρουσία όλων των μαθητών, των μαθητριών και των εκπαιδευτικών πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή μας.

Η γιορτή περιελάμβανε τραγούδια και με συνοδεία μουσικών οργάνων, ποιήματα και δύο θεατρικά δρώμενα, το  «Κοριτσάκι με τα σπίρτα» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν και το «Τι είναι Χριστούγεννα» γραμμένο από τη θεολόγο του σχολείου μας κ. Πατσιατζή Δέσποινα.

Επίσης η κ. Τασιοπούλου Βίκυ (φιλόλογος) διάβασε κείμενο με τίτλο «Οι ποιητές μας εμπνέονται από τις γιορτές των Χριστουγέννων», ενώ η κ. Ζαχαράκη Ευθυμία (φιλόλογος) μας μίλησε για τα έθιμα των Χριστουγέννων της Θεσσαλίας καθώς και για τα έθιμα των Χριστουγέννων της Ανατολικής Ρωμηλίας, από την οποία έλκουν την καταγωγή τους πολλοί μαθητές του σχολείου μας.

Η γιορτή ήταν αφιερωμένη στην εξάλειψη της βίας απέναντι στα παιδιά όλου του κόσμου, συνεισφέροντας έτσι στο να γίνει πράξη η αγάπη που είναι το κύριο νόημα της Γέννησης του Χριστού μας.

Τη γιορτή προετοίμασαν με μεγάλη χαρά μαθητές του Τμήματος Γ4, όμως σημαντική ήταν και η προσφορά  μαθητών και άλλων Τμημάτων του σχολείου μας. Στην καθοδήγηση των μαθητών ήταν η  θεολόγος μας κ. Πατσιατζή, τα σκηνικά επιμελήθηκε η εικαστικός μας κ. Γιαλαμά, ενώ την τεχνική επιμέλεια της γιορτής είχαν οι εκπαιδευτικοί μας κ. Ντάλλας και κ. Γάλλου.

Σας ευχαριστούμε όλους και όλες για τις όμορφες στιγμές που μας χαρίσατε!