Την Παρασκευή, 22-03-2024 πραγματοποιήθηκε η σχολική γιορτή στο πλαίσιο της επετείου για την 25η Μαρτίου 1821 .

 Υπηρέτες της ιστορικής μνήμης, τιμήσαμε μια ευαγγελισμένη στιγμή του παρελθόντος με ποίηση, μουσική, αφήγηση, θεατρικά δρώμενα και παραδοσιακούς Δημοτικούς χορούς. Το πρόγραμμα περιείχε αφήγηση και έμμετρη αφήγηση του Χρονικού του ξεσηκωμού, ποιήματα των ποιητών: Άγγελου Σικελιανού- Ρήγα Φεραίου- Ανδρέα Κάλβου- Διονυσίου Σολωμού- Κώστα Καρυωτάκη, Δραματοποίηση του ποιήματος «Το κύμα και ο βράχος» του Αριστοτέλη Βαλαωρίτη, Δημοτικά Τραγούδια από τη Χορωδία του σχολείου μας και Δημοτικούς χορούς.

Κατόπιν,  το σχολείο μας συμμετείχε στην κατάθεση στεφάνων και απότιση φόρου τιμής από μαθητές, σπουδαστές, προσκόπους, οδηγούς φορείς και συλλόγους στο Ηρώο Πεσόντων της πόλης μας Λάρισας στον χώρο του  Φρουρίου . 

Τη Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 το σχολείο έδωσε το παρών στην παρέλαση που ολοκληρώθηκε στο κέντρο της πόλης. Οι μαθητές μας παρέλασαν σε κλίμα υπερηφάνειας, με την καθοδήγηση του καθηγητή της Φυσικής Αγωγής του σχολείου κ. Κακαράντζα Γεωργίου.

Επιμέλεια Γιορτής: κ. Εξάρχου Α.

Μουσική Επιμέλεια: κ. Ντάλλας Μ.

Εικαστική Επιμέλεια: κ. Γιαλαμά Α. με τους μαθητές & τις μαθήτριες του σχολείου μας.

Τεχνική Επιμέλεια: κ. Γάλλου Ζ. Με τους μαθητές  Αντωνίου Δημήτρη, Βλάχο Χάρη, Ζιάκα Αργύρη και τη μαθήτρια Τοζούλη Μαρία.

Οργάνωση χορευτικού: κ. Κακαράντζας Γ.