Ευχαριστούμε το ΠΟ.ΚΕ.Λ. – Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών ν. Λάρισας, το οποίο πρόσφερε βιβλία στο σχολείο μας, εμπλουτίζοντας τη Σχολική Βιβλιοθήκη με βιβλία επιστημονικού και κυρίως λογοτεχνικού περιεχομένου καθώς η αξιοποίηση του ποιοτικού λογοτεχνικού βιβλίου έχει μεγάλη σημασία για την ολοκληρωμένη διαπαιδαγώγηση, συμβάλλοντας στην ωρίμανση του νοητικού, αισθητικού και κοινωνικοσυναισθηματικού επιπέδου των παιδιών.

Στο πλαίσιο της ενθάρρυνσης της φιλαναγνωσίας και της αγάπης για τα βιβλία το σχολείο μας αναπτύσσει δράσεις και υλοποιεί προγράμματα για τους μαθητές και τις μαθήτριες, καθημερινά βοηθά με μεγάλη χαρά τους  αναγνώστες και τις αναγνώστριες του σχολείου μας στην επιλογή βιβλίων και το ΠΟ.ΚΕ.Λ. συνέδραμε στο έργο αυτό ενισχύοντας τη Σχολική Βιβλιοθήκη με πολλά και ενδιαφέροντα βιβλία.

Τα βιβλία παρέλαβαν την Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024, ο Διευθυντής του σχολείου, κ. Παπαμαργαρίτης Β., οι υποδιευθύντριες του σχολείου κ. Μπουραζάνα Δ. και κ. Τασιοπούλου Π., η υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης κ. Καλπακίδου Δ. και οι εκπαιδευτικοί κ. Σιμογιάννη Σ. και κ. Ρεμπάπης Π.

Τα βιβλία πρόσφερε ο κ. Αργύρης Γιουρούκης, ο πρόεδρος του ΠΟ.ΚΕ.Λ. το οποίο προσφέρει βιβλία σε σχολεία και σχολικές βιβλιοθήκες, αλλά και σε Συλλόγους και Φορείς κεντρικών και απομακρυσμένων περιοχών του νομού και της χώρας μας.