Στο αμφιθέατρο του 6ου Γυμνασίου Λάρισας, γιορτάστηκε στις 27-10-2022 μέσα σε κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού, η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940. Μετά τα 3 χρόνια το αμφιθέατρο γέμισε μαθητές, γονείς, καθηγητές που παρακολούθησαν με προσοχή την γιορτή που ετοίμασαν με μεράκι οι υπεύθυνοι καθηγητές κ. Κυριάκου Μαγδαληνή, κ. Ντάλλας Εμμανουήλ, κ. Γιαλαμά Αναστασία και κ. Γάλλου Ζωή. Οι μαθητές συμμετείχαν με αφηγήσεις, απαγγελίες, τραγούδια, χορούς, δραματοποιήσεις.

Προηγήθηκε στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας, η παράδοση της σημαίας από τον Διευθυντή του σχολείου κ. Παπαμαργαρίτη Βασίλειο στην σημαιοφόρο και διαβάστηκε το πρακτικό με τον ορισμό των παραστατών. Ακολούθησε η απονομή των βραβείων στους μαθητές και τις μαθήτριες που αρίστευσαν ή πρώτευσαν την περασμένη χρονιά.

Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου το σχολείο μας συμμετείχε στην παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες μας για την εξαιρετική παρουσία τους καθώς και στους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής.