Αγαπητοί γονείς /κηδεμόνες

Σας ενημερώνουμε ότι και φέτος στο σχολείο μας θα  ξεκινήσει πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας το οποίο θα περιλαμβάνει τα εξής μαθήματα: Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία,  Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία,  Μαθηματικά, Φυσική,  Χημεία και Αγγλικά.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνεται στις 14:00, δηλαδή μετά το τέλος του διδακτικού ωραρίου.  Σε περίπτωση που τα σχολεία παραμένουν κλειστά λόγω της πανδημίας, τα μαθήματα θα γίνονται μέσω τηλεκπαίδευσης.

Κριτήριο για την επιλογή-συμμετοχή των μαθητών/τριών στην ενισχυτική διδασκαλία αποτελεί η επίδοσή τους στο αντίστοιχο μάθημα.

Οι γονείς/κηδεμόνες, τα παιδιά των οποίων επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα, θα πρέπει να συμπληρώσουν και να αποστείλουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στο σχολείο, την Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση. Ως υπογραφή θα θεωρηθεί η διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το οποίο θα αποσταλεί η αίτηση, που πρέπει να είναι αυτή που δηλώσατε ως διεύθυνση επικοινωνίας στο σχολείο.

Οι αιτήσεις πρέπει να σταλούν στο σχολείο μέχρι την Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020. Τα μαθήματα εκτιμάται ότι θα αρχίσουν λίγο πριν ή λίγο μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.