Σήμερα, 30 Ιανουαρίου 2024, ημέρα εορτής των Τριών Ιεραρχών, εορτάστηκε η εκπαίδευση και πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας, η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, σε κλίμα χαράς και ευχών για ένα χαρούμενο και δημιουργικό 2024.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κόπηκε μια ξεχωριστή πίτα για κάθε τμήμα τάξης και μία για τον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου μας. Οι τυχεροί που κέρδισαν το φλουρί χειροκροτήθηκαν από τους συμμαθητές τους και τους εκπαιδευτικούς ενώ παρέλαβαν και τα δώρα τους προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Στο τέλος, οι εκπαιδευτικοί του σχολείου έκοψαν και τη δική τους βασιλόπιτα με τυχερή την εκπαιδευτικό κ. Γάλλου Ζ. ο οποία παρέλαβε και ένα συμβολικό δώρο από τον Σ.Δ. του Σχολείου μας.

Ο Διευθυντής του σχολείου μας κ. Παπαμαργαρίτης Β. κόβοντας την πίτα, ευχαρίστησε θερμά την Πρόεδρο και τα Μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, για την προσφορά τους και την μέχρι τώρα εποικοδομητική συνεργασία, Σχολείου και Συλλόγου Γονέων και ευχήθηκε σε μαθητές, καθηγητές και γονείς να έχουν μια ευτυχισμένη νέα χρονιά με ΥΓΕΙΑ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ!

Και του χρόνου!