Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Σχολείου μας το οποίο υλοποιήθηκε 19 και 21 Δεκεμβρίου στον χώρο του Σχολείου.

Απαιτήθηκαν αρκετές μέρες προετοιμασίας από τους μαθητές  και τους εκπαιδευτικούς για τη δημιουργία εκθεμάτων σχετικών με την περίοδο των Χριστουγέννων. Οι μαθητές και οι μαθήτριες συνεργάστηκαν μεταξύ τους, κατασκεύασαν τις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες τους και το διασκέδασαν.

Οι δράσεις αυτές εντάχθηκαν στον Συλλογικό Προγραμματισμό του Σχολείου και των Σχεδίων Δράσης στον Άξονα Σχέσεις μεταξύ μαθητών / μαθητριών και εκπαιδευτικών.

Ένα από τα είδη των παραγόμενων αντικειμένων ήταν και η δημιουργία κεριών με οικολογικά υλικά (φυσικό κερί σόγιας και αιθέρια έλαια), μια ιδέα που προτάθηκε από συνάδελφο Φυσικό Γυμνασίου της Θεσσαλονίκης, με το οποίο πρόκειται να συναφθεί ετήσια συνεργασία στο πλαίσιο προγράμματος eTwinning.

Από τις πρώτες ώρες του Bazaar η υποδοχή των μαθητών μας γινόταν υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικης μουσικής.

Εκτέθηκαν  καταπληκτικά χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια, χριστουγεννιάτικες κατασκευές από τους μαθητές και τις μαθήτριες, μικρά έργα τέχνης!

Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ευχαριστούμε τους γονείς και κηδεμόνες για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μας.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς που ασχολήθηκαν καθώς και τους μαθητές του Σχολείου  που στήριξαν αυτή μας την προσπάθεια! Πουλήθηκαν σχεδόν όλα τα εκθέματά μας και τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη αναγκών  του Σχολείου. 

Ήρθαν σε επαφή μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί δημιουργώντας μια εορταστική ατμόσφαιρα.

Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων που προσέφερε αναψυκτικά και εδέσματα.

Δημιουργοί  Χριστουγεννιάτικων ονείρων μαθητές και μαθήτριες ξεπέρασαν τον εαυτό τους με τις δημιουργίες τους.

Συμμετείχαν-συνεργάστηκαν και είχαν την επιμέλεια του Bazar οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου:

Γάλλου Ζωή, Γιαλαμά Αναστασία, Γλιούμπα Ελένη, Καλφούντζου Σταυρούλα, Κυριάκου Μαγδαληνή, Λίταινα Ιωάννα & επισκέφτηκαν και στήριξαν το Bazaar όλοι οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου.