Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες
προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή του παιδιού σας στην Α΄ Γυμνασίου θα πρέπει να συμπληρώσετε τις  δύο Υπεύθυνες Δηλώσεις που επισυνάπτονται και αναφέρονται στην  άσκηση της κηδεμονίας και στα στοιχεία επικοινωνίας (αριθμούς τηλεφώνου και Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου – email) με τα οποία το σχολείο θα επικοινωνεί μαζί σας.
Εν συνεχεία και οι δύο Υ.Δ. θα πρέπει να επιστραφούν στο σχολείο έως τις 11-9-2023, με γνήσιο της υπογραφής είτε από ΚΕΠ είτε ηλεκτρονικά μέσω gov.gr. Οι συμπληρωμένες Υ.Δ. μπορούν να σταλούν και ηλεκτρονικά στο σχολείο στη διεύθυνση: 6gymlari@sch.gr .. Επίσης  μπορείτε να προσέρχεστε στο χώρο του σχολείου (προσωρινά λόγω εργασιών η Γραμματεία στεγάζεται στο ισόγειο του 6ου Λυκείου) για να συμπληρώσετε αυτοπροσώπως τις Υπεύθυνες Δηλώσεις. (Ώρες λειτουργίας του σχολείου 08:30΄ έως 13:30΄)
Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: 6gymlari@sch.gr.
Το τηλέφωνο του σχολείου δεν θα λειτουργεί μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης στο κτήριο του 6ου Γυμνασίου.
Σας ευχόμαστε Καλή Σχολική Χρονιά!
Από τη Διεύθυνση

Υπεύθυνη Δήλωση Εγγραφής στην Α Τάξη-1ος κηδεμόνας (σε μορφή Word)

Υπεύθυνη Δήλωση Εγγραφής στην Α Τάξη-2ος κηδεμόνας (σε μορφή Word)

Υπεύθυνη Δήλωση Εγγραφής στην Α Τάξη-1ος κηδεμόνας (σε μορφή PDF)

Υπεύθυνη Δήλωση Εγγραφής στην Α Τάξη-2ος κηδεμόνας (σε μορφή PDF)

Σημείωση: Ο 1ος κηδεμόνας είναι αυτός με τον οποίο το σχολείο πρώτα θα επικοινωνεί για θέματα που αφορούν στη φοίτηση του παιδιού του και 2ος κηδεμόνας (αν υπάρχει) είναι αυτός με τον οποίο το σχολείο θα επικοινωνεί σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον 1ο κηδεμόνα. Επίσης στο email που θα μας δηλώσει ο 2ος κηδεμόνας θα λαμβάνει και αυτός όλες τις ενημερώσεις που θα στέλνονται από το σχολείο σχετικά με τη φοίτηση του παιδιού του.