Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας, εύχονται σε σας και στα παιδιά σας καλή σχολική χρονιά.

Για την εγγραφή του παιδιού σας θα πρέπει μέχρι την έναρξη της σχολικής χρονιάς, Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 να προσκομίσετε Υπεύθυνη Δήλωση (παρακάτω θα βρείτε σχετικό έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης για κάθε τάξη) στην οποία θα δηλώνεται η νόμιμη άσκηση της κηδεμονίας του παιδιού σας και η αποδοχή της ηλεκτρονικής ενημέρωσης για ζητήματα της πορείας φοίτησης του, γράφοντας τα στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο σταθερό ή κινητό και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – email).

Όσοι γονείς μαθητών/τριών της Α΄ Τάξης παρέλαβαν από το Δημοτικό σχολείο και συμπλήρωσαν την Υπεύθυνη Δήλωση τον Ιούνιο και δεν υπάρχει αλλαγή στα στοιχεία τους, δεν χρειάζεται να υποβάλλουν νέα δήλωση. Σημειώνεται ότι οι γονείς των οποίων τα παιδιά φοιτούσαν στο 26ο Δημοτικό Σχολείο δεν συμπλήρωσαν την Υπεύθυνη Δήλωση, αφού αυτή δεν διανεμήθηκε από το σχολείο, οπότε θα πρέπει να τη συμπληρώσουν στην προθεσμία που προαναφέρεται.

Από την Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2021 μπορείτε να προσέρχεστε στο σχολείο από τις 09:00΄ π.μ. έως τις 13:30΄ για να συμπληρώσετε την Υπεύθυνη Δήλωση, έχοντας μαζί σας αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο. Μπορείτε επίσης να αποστείλετε ηλεκτρονικά την Υπεύθυνη Δήλωση, αφού τη συμπληρώσετε μέσω της ιστοσελίδας εδώ ή να την προσκομίσει άλλο πρόσωπο αρκεί να είναι θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από κάποιο ΚΕΠ.

Έντυπα Υπεύθυνης Δήλωσης

Στοιχεία επικοινωνίας με το σχολείο

ΤAX. Δ/NΣΗ: 1ης Μεραρχίας & Καραολή-Δημητρίου 1

ΤΑΧ.ΚΩΔ.– ΠΟΛΗ: 41334 – ΛΑΡΙΣΑ

ΤΗΛ. Γραμματείας: 2410 614823

email:6gymlari@sch.gr