Αγαπητοί γονείς /κηδεμόνες,

όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος  θα  πραγματοποιηθεί  στο σχολείο μας πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας το οποίο περιλαμβάνει τα εξής μαθήματα: Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία,  Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία,  Μαθηματικά, Φυσική,  Χημεία και Αγγλικά.

Στην Ενισχυτική Διδασκαλία συμμετέχουν προαιρετικά μαθητές/-τριες όλων των τάξεων του Γυμνασίου που υστερούν στους ανωτέρω τομείς γνώσης, με συνέπεια την αδυναμία αποδοτικής συμμετοχής τους στη διαδικασία της μάθησης ή μαθητές/-τριες που επιθυμούν να βελτιώσουν την απόδοσή τους στα ανωτέρω μαθήματα.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνεται στις 14:00, δηλαδή μετά το τέλος του διδακτικού ωραρίου και διδάσκουν εκπαιδευτικοί που προσλαμβάνονται για το σκοπό αυτό.

Οι γονείς/κηδεμόνες τα παιδιά των οποίων επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα, θα πρέπει να συμπληρώσουν και να προσκομίσουν στο σχολείο την επισυναπτόμενη Υπεύθυνη Δήλωση μέχρι την Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023.

Σημείωση: Την Υπεύθυνη Δήλωση μπορούν να παραλαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι μαθητές και από τη Γραμματεία του σχολείου μας.

ΑΙΤΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ