Το σχολείο μας συμμετείχε σε εκδήλωση που οργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού θεσμού Erasmusdays. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις 10/10/2019,δεκατρία (13) σχολεία του Ν. Λάρισας παρουσίασαν  ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus+ που είτε υλοποίησαν είτε υλοποιούν.

Η παρουσίαση του προγράμματός μας με τον τίτλο «Το Σχολείο είναι για όλους» έγινε από τον Διευθυντή κ. Παπαμαργαρίτη Βασίλειο ενώ περισσότερες διευκρινήσεις στους παρευρισκόμενους συναδέλφους και μαθητές έδωσαν οι καθηγήτριες Καλπακίδου Δέσποινα και Πατσιατζή Δέσποινα. Επίσης η εκπαιδευτικός του σχολείου μας κα Γάλλου Ζωή παρουσίασε στους παρευρισκόμενους την πλατφόρμα  e-twinning, ένα εργαλείο απαραίτητο για κάθε εκπαιδευτικό όσον αφορά την ανεύρεση εταίρων και την αναζήτηση θεμάτων για υλοποίηση προγραμμάτων Erasmus+.

Με αυτή την εκδήλωση σε συνδυασμό με την τελική παρουσίαση του προγράμματος στις 19/09/2019 που είχε προηγηθεί στο αμφιθέατρο του σχολείου μας,  έγινε η επιθυμητή διάχυση των αποτελεσμάτων του σχεδίου μας στον ευρύτερο εκπαιδευτικό χώρο και στην τοπική κοινωνία του Νομού μας. Ευελπιστούμε η γνώση που αποκομίσαμε όλοι από τις καλές πρακτικές που προβλήθηκαν να ωφελήσει γενικότερα την εκπαιδευτική διαδικασία.