Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus ΚΑ1 (2018-1-EL01-KA1-047033) με τίτλο “Το Σχολείο είναι για όλους” που πραγματοποιεί το σχολείο μας, έγινε σήμερα 28/06/2019 παρουσίαση του χρονικού των επιμορφώσεων από δύο ομάδες εκπαιδευτικών που ταξίδεψαν στην Ευρώπη την φετινή σχολική χρονιά.

Συγκεκριμένα ο διευθυντής του σχολείου κ. Παπαμαργαρίτης Βασίλειος και ο υποδιευθυντής κ. Τασιόπουλος Ευάγγελος ταξίδεψαν στην Βαρκελώνη της Ισπανίας όπου και επιμορφώθηκαν στο  πρόγραμμα  “ICT skills for educators” από  τον εκπαιδευτικό οργανισμό   “ShipCon Limassol  Ltd” από τις  8 έως τις 12 Απριλίου 2019.

Επίσης οι καθηγήτριες Γιαλαμά Αναστασία και Μπουμπουράκα Βασιλική παρακολούθησαν το σεμινάριο “Encouraging creative thinking” που πραγματοποιήθηκε από τον Οργανισμό ITC international στην Πράγα της Τσεχίας από την 6-5-2019 έως την 10-6-2019.

Οι παραπάνω εκπαιδευτικοί λοιπόν, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των συναδέλφων και της διάχυσης των μαθησιακών αποτελεσμάτων τα οποία προέκυψαν από τις εκπαιδευτικές επισκέψεις, πραγματοποίησαν αντίστοιχες παρουσιάσεις προς το σύλλογο διδασκόντων του σχολείου.