Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Γυμνασίου Λάρισας μεριμνώντας πάντα για τις ανάγκες της μαθητικής κοινότητας, προσέφερε οικονομικά στο σχολείο για την αντικατάσταση των κουρτινών  με καινούργιες καθώς και τις κονκάρδες (δίχρωμο σήμα για το πέτο) για τις σχολικές γιορτές με τα μαντιλάκια  (φουλάρια) για τους μαθητές και μαθήτριες που συμμετέχουν στην παρέλαση.

Να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων και τα μέλη του που ενίσχυσαν οικονομικά για να βγει αυτό το όμορφο αποτέλεσμα.

Πρόκειται για μία από τις σημαντικές πρωτοβουλίες του  Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων καθώς μερίμνησε για την  αντικατάσταση των φθαρμένων  κουρτινών  τριών αίθουσών. Ανέλαβε μάλιστα το οικονομικό κόστος της αγοράς και της ραφής τους. Το ίδιο όμορφη ενέργεια και η αγορά των σημάτων με τα μαντιλάκια για τις σχολικές παρελάσεις.

 Η δραστηριότητα αυτή είναι ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της δημιουργικής συνεργασίας Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και Σχολείου και τους ευχαριστούμε για την εθελοντική προσφορά τους.