Μια ξεχωριστή σχολική γιορτή πραγματοποίησε το σχολείο μας σήμερα, προς τιμήν της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, μια γιορτή αφιερωμένη στην Ελευθερία, στην Αξιοπρέπεια, στον Ηρωισμό και στο Θαύμα που έζησε και έπραξε ο ελληνικός λαός βροντοφωνάζοντας το «ΌΧΙ», για το οποίο είμαστε πολύ περήφανοι και περήφανες !

Η γιορτή περιελάμβανε τη Γιορτή της Σημαίας και την Ανακήρυξη των Σημαιοφόρων και Παραστατών, ποιήματα, αφηγήσεις για τα γεγονότα του 1940, τραγούδια, δραματοποίηση  και συγκίνησε τους παρευρισκόμενους.

Στο τέλος της σχολικής γιορτής ο Διευθυντής κ. Παπαμαργαρίτης Βασίλειος ευχαρίστησε όσους/όσες παραβρέθηκαν στη γιορτή, γονείς/κηδεμόνες αλλά και τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι είχαν την επιμέλεια της γιορτής: την κ. Κοντούλη Άννα-Φιλόλογο  και την κ. Σιμοπούλου Μαρία-Φιλόλογο, τον κ. Ντάλλα Μανώλη-Μουσική επιμέλεια, την κ. Γιαλαμά Αναστασία –Εικαστικά, την κ. Γάλλου Ζωή-Τεχνική επιμέλεια.

Συγχαρητήρια αξίζουν στους καθηγητές και στις καθηγήτριες που οργάνωσαν και επιμελήθηκαν την εκδήλωση αυτή αλλά και στους ταλαντούχους μαθητές και μαθήτριές μας που συμμετείχαν!

Shoolpress Η Φωνή του σχολείου μου