Η συμμετοχή στη σχολική χορωδία φαίνεται να συνδέεται με τη συναισθηματική και κοινωνική επάρκεια των μαθητών-/τριών και να εναρμονίζεται με τους στόχους του σύγχρονου σχολείου. Η χορωδία του σχολείου μας συνεχίζοντας τις μουσικές αναζητήσεις και διαδρομές της  διαγράφει μια όμορφη πορεία στα σχολικά δρώμενα.

Με παιδικά χαμόγελα, ζωντάνια και υπέροχες μελωδίες γέμισε σήμερα και κάθε μέρα συστηματικά κατά την ώρα της πρόβας της για την πρώτη σχολική γιορτή της 28ης Οκτωβρίου.

Η δουλειά της χορωδίας είναι μια αποτελεσματική μέθοδος μέσα από την οποία τα παιδιά μαθαίνουν να δουλεύουν συστηματικά, να αγωνίζονται για κάτι θέτοντας στόχους, να οργανώνονται, να επιστρατεύουν όλες τις δυνάμεις τους, ψυχικές και σωματικές, και να μη φεύγουν από τον στόχο τους παραμένοντας προσηλωμένα.

Συγχαρητήρια στον καθηγητή Μουσικής του σχολείου μας και μαέστρο της χορωδίας κ. Ντάλλα Μανώλη για το έργο του, για το άρτιο κάθε φορά αποτέλεσμα και την ακατάπαυστη προσπάθειά του για τα μουσικά γεγονότα αλλά και τη μουσική παιδεία των μαθητών και μαθητριών μας.

Συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριές μας οι οποίοι/οποίες αξιοποιώντας τη φωνή τους με εργατικότητα και επιμονή ανταποκρίνονται στις προσδοκίες της σχολικής χορωδίας και επιτυγχάνουν πάντοτε το καλύτερο μουσικά.

Shoolpress Η Φωνή του Σχολείου μου